Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення у формі електронних консультацій (Google-форма) щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Люботинського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) №

Дата: 29.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 42

З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень для територіальної громади, відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), на підставі наказу відділу освіти Люботинської міської ради від 04.07.2024  № 92 «Про проведення консультацій з громадськістю щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Люботинського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 3 Люботинської міської ради Харківської області  та обговорення відповідного проєкту рішення», відділом освіти Люботинської міської ради було підготовлене та оприлюднене 08.07.2024 року на офіційному веб-сайті Люботинської міської ради (за посиланням https://lubotyn-gromada.gov.ua/news/1720174385/) та на офіційному сайті відділу освіти Люботинської міської ради (за посиланням https://lmiskvo.org.ua/konsultatsii-z-hromadskistiu.htm) оголошення про проведення консультацій з громадськістю у формі електронних консультацій щодо  припинення діяльності шляхом ліквідації Люботинського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 3 Люботинської міської ради Харківської області  та обговорення відповідного проєкту рішення. Ініціатор та організатор консультацій з громадськістю - відділ освіти Люботинської міської ради Харківської області (далі у тексті – Організатор).

      Організатором у оголошенні про проведення консультацій з громадськістю надано економічне обґрунтування та роз’яснено законодавчі основи відповідних рішень. Відповідно до пункту 30 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» реорганізація або ліквідація навчальних закладів комунальної форми власності здійснюється за рішенням місцевої ради. Відповідно до статті 25  Закону України «Про освіту» засновник закладу освіти зобов’язаний у разі реорганізації чи ліквідації закладу освіти забезпечити здобувачам освіти можливість продовжувати навчання на відповідному рівні освіти. Згідно пункту 1 статті 16 Закону України «Про дошкільну освіту»  «Рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу дошкільної освіти незалежно від підпорядкування, типів і форми власності приймає його засновник (засновники)».

        Електронні консультації з громадськістю проводились з                   08 липня 2024 року по 22 липня 2024 року у формі електронних консультацій (шляхом заповнення Google-форми). У електронних консультаціях могли брати участь дієздатні мешканці Люботинської міської територіальної громади, які досягли 18-річного віку та місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстроване на території, в межах якої проводяться консультації. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядалися.

       За весь період проведення громадських обговорень відбулося 65 переглядів на веб-сайті Люботинської міської ради та на офіційному сайті відділу освіти Люботинської міської ради 290 переглядів у вкладці «Новини» та 85 у вкладці «Консультації з громадськістю».

         Надійшли дві пропозиції від мешканців громади:

Дата та час

ПІБ особи

Пропозиції, зауваження

19.07.2024 20:05:22

Домніч Наталія Володимирівна

Дякую

20.07.2024 11:48:53

Набойченко Юрій Леонідович

Дати можливість ліквідувати юридичну особу ДНЗ -3 міста Люботин, Харківського району, Харківської області відповідно до Законодавства України!

 

За результатами громадського обговорення та розгляду пропозицій і звернень, відділ освіти Люботинської міської ради пропонує:

Винести проєкт рішення щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Люботинського дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 3 Люботинської міської ради Харківської області  на розгляд сесії Люботинської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних