Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Згадаємо полеглих Героїв. Микита Буцький. Олег Сабадаш.

Дата: 30.07.2024 08:32
Кількість переглядів: 41

Фото без описуТриває війна, у якій Україна щодня, щохвилини бореться на різних фронтах  – зі зброєю в руках, на волонтерській ниві, бореться грошима, які ми жертвуємо на військо, бореться нашим часом і нашим серцем для майбутньої Перемоги. І ми не сумніваємося, що одного дня це неодмінно станеться: Україна переможе.

Але ми платимо найвищу ціну за захист нашої незалежності та свободи проти загарбницької війни росії – життям військових. І йдуть у засвіти десятки наших земляків, які віддали життя, щоб ми могли збудувати вільну державу Україну. Ми не маємо права забути Героїв.

Два роки тому у жорсткому бою під населеним пунктом Покровське Донецької області смертю хоробрих загинув Микита Буцький. Йому було всього 20 років. У грудні 2020 року він підписав контракт на службу у Збройних силах України. Був на передовій у зоні проведення ООС, снайпером, кулеметником-старшим навідником кулеметного взводу роти вогневої підтримки 3-го парашутно-десантного батальйону. З початку березня 2022 року на передовій захищав оборонні рубежі країни.

Старший солдат Буцький Микита Олексійович за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). (Указ №599/2023 від 28.09.2023 р.).

 

Олег Сабадаш 1982 р. н., мужньо захищав Україну з 2014 року. Загинув 30 липня 2022 року при виконанні військового обов’язку у запеклому бою за Харківщину.

Похований 3 серпня у м. Олександрія Кіровоградської області.

Старший солдат Сабадаш Олег Анатолійович за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). (Указ №585/2022 від 17.08.2022 р.);

Герої не вмирають. Вони живуть у вдячній людській пам’яті.

Ми не забудемо! І не пробачимо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних