Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

УВАГА!!! Реєстрація на отримання одноразової грошової допомоги населенню на придбання твердого пічного побутового палива

Дата: 11.09.2024 08:28
Кількість переглядів: 142

Фото без опису  До уваги осіб, які проживають у житлових будинках (квартирах), що опалюються ВИКЛЮЧНО ТВЕРДИМ ПІЧНИМ ПОБУТОВИМ ПАЛИВОМ!

  Постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2024 р. № 993 затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги населенню протягом опалювального сезону 2024/25 року на придбання твердого пічного побутового палива.

Грошова допомога на опалення одержувачам надається за рахунок коштів міжнародних організацій та становить 21 000 гривень на одне домогосподарство.

Виплачуються ці кошти у безготівковій формі - за зазначеними у заяві банківськими реквізитами (за стандартом IBAN) або здійсненням грошових переказів через міжнародну платіжну систему “WESTERN UNION” - за весь опалювальний сезон 2024/25 року.

Одержувачами грошової допомоги на опалення є особи, які фактично проживають на території громади у житлових будинках, житлових приміщеннях (житлових кімнатах), що опалюються ВИКЛЮЧНО твердим пічним побутовим паливом.

Грошова допомога на опалення не надається у разі, коли одержувач або інший член сім’ї (домогосподарства) вже отримував будь-яку допомогу (в натуральній чи грошовій формі) на опалювальний сезон 2024/25 року, метою якої є забезпечення твердим пічним побутовим паливом, крім допомоги з державного або місцевого бюджетів.

Особи, що потребують допомоги, повинні до 16 вересня 2024 р. звернутися із заявою до виконавчого комітету Люботинської міської ради (1-й поверх, кабінет №1 з 9-00 до 15-00 год., перерва з 12-00 до 13-00 год.) із наступним пакетом документів:

1) копії документів, що посвідчують особу одержувача та всіх членів сім’ї (домогосподарства), які фактично проживають у відповідному домогосподарстві;

2) копії довідок РНОКПП (картки платника податків) одержувача та всіх членів сім’ї (домогосподарства), які фактично проживають у відповідному домогосподарстві,

3) копію довідки ВПО (якщо в домогосподарстві є внутрішньо переміщені особи);

4) витяг про реєстрацією місця проживання (застосунок ДІЯ) та акт обстеження факту проживання особи за адресою вказаного домогосподарства (квартальний комітет);

5) довідку про реквізити банківського рахунку одержувача допомоги (IBAN).

Заявнику при собі мати технічний паспорт на житловий будинок (квартиру, кімнату) або акт про припинення постачання природного газу.

Грошова допомога на опалення надається на одне домогосподарство на одну особу одноразово в опалювальному сезоні 2024/25 року.

Розмір грошової допомоги на опалення не включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу.

УВАГА! Постановою передбачено проведення перевірки достовірності наведених у заяві відомостей шляхом надсилання запитів та/або відвідування місця проживання одержувача, зокрема з метою встановлення права одержувача на отримання грошової допомоги на опалення твердим пічним побутовим паливом.

Телефон для довідок 0577411163.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних