Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Люботинські спортсмени продемонстрували спортивні досягнення вищого рівня!

Дата: 14.09.2024 09:12
Кількість переглядів: 19

   Фото без опису У Люботинській міській громаді багато спортсменів постійно займають призові місця на турнірах різних рівнів, і протягом минулого року гідно представляли Україну на  Міжнародних турнірах.

Срібний призер Чемпіонату України з пауерліфтингу Богдан Бутенко отримав звання майстра спорту. Завдячуючи тренеру Олександру Кибальнику та своїй наполегливості, він має багато досягнень у спорті.

Люботинські спортсмени в складі Національної збірної України брали участь у змаганнях Чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих, який зібрав 457 спортсменів із 47 країн світу.

Владислав Гришин та Олександр Гарбуз взяли участь у змаганнях за підтримки міського голови Леоніда Лазуренка та Народного депутата України Євгена Пивоварова і увійшли до складу 29 учасників збірної команди України. Владислав Гришин виборював перемогу серед дорослих, і в перший день змагань переміг американського спортсмена Крістіана Амоуса. На наступний день змагань Владислав переміг спортсмена з Франції Уго-Антона Відаля. На жаль, у чверть фіналі Владислав поступився спортсмену з Австралії Єліусу Єрберу, посівши 5 місце на Чемпіонаті світу з ММА. 

Олександр Гарбуз переміг Сантоша Ядава з Індії (Decision Split) серед дорослих та вийшов до ¼ фіналу. Своїми успіхами хлопці завдячують тренеру Дмитру Крюкову.

На Міжнародному турніріз карате у Градець-Карлове (Чехія), що відбувся у квітні 2024 року, у складі збірної України брали участь двоє юних люботинців. Вони змагалися з представниками 8 країн Європи. Тая Хворост (10 років), дівчинка з багатодітної родини, поїхала на турнір за підтримки Люботинської міської ради та посіла І місце у своїй віковій категорії, а Максим Сущинський (9 років) посів ІІІ місце.

Юна люботинська спортсменка Ніколь Лубенська брала участь у складі збірної команди України на Чемпіонаті світу з ММА в Абу-Дабі у серпні 2024 року. Ще Ніколь творча особистість, гарно малює, але головним напрямком свого розвитку обрала спорт: вона займається у спортивному закладі та впевнено йде до своєї мети.

Вітаємо всіх спортсменів міської громади з Днем фізичної культури та спорту і бажаємо нових спортивних досягнень.

 

Світлана Лазоренко начальник відділу культури, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних