Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шотландія, зустрічай нас!

Шотландія, зустрічай нас!

Упродовж навчального року здобувачі освіти Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 відвідували розмовний клуб англійської мови "Місто Люботин (Україна) - Дамфріз (Шотландія)". Один раз на два тижні вони проводили онлайн-зустрічі з чудовим викладачем, істориком, художником, реставратором, актором, автором історичних книг та співавтором відомих історичних фільмів SimonLidwell. Кожну зустріч учні відкривали для себе щось нове та незвичайне: пізнавали багато цікавого, дізнались цікаві факти про природу та ландшафти Великобританії, слухали про традиції святкування. Також побували (онлайн) в горах та на безкрайніх надзвичайних полях Шотландії. Разом із Саймоном відвідали музей Пітера Пена в Дамфрізі. Діти із задоволенням слухали цікаві історії, дивились фото та відео.

13:36 16.08.2024

Податкова знижка за навчання

Податкова знижка за навчання

Головне управління ДПС у Харківській повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

13:59 15.08.2024

Як людині зі статусом внутрішньо переміщеної особи укласти декларацію з сімейним лікарем ?

Як людині зі статусом внутрішньо переміщеної особи укласти декларацію з сімейним лікарем ?

Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання?  На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.

11:32 15.08.2024

Що треба знати людині зі статусом ВПО для отримання безоплатної медичної допомоги?

Що треба знати людині зі статусом ВПО для отримання безоплатної медичної допомоги?

Через повномасштабне вторгнення росії, понад 8 млн українців вимушено стали внутрішньо переміщеними особами – залишили свої домівки та тимчасово переїхали жити у більш безпечні регіони країни. Незалежно від місця проживання і реєстрації, кожен може отримати медичну допомогу в однаково повному обсязі, незалежно від місця реєстрації чи місця проживання. Це право реалізується через Програму медичних гарантій, яка зокрема, покриває потреби внутрішньо переміщених осіб.

11:31 15.08.2024

Військові та ветерани можуть безоплатно лікувати зуби в 100 стоматологічних закладах України

Військові та ветерани можуть безоплатно лікувати зуби в 100 стоматологічних закладах України

Військові та ветерани окрім зубопротезування можуть безоплатно отримати послуги із лікування зубів в межах пілотного проєкту “Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”.

11:23 15.08.2024

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

 У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на централізованій мережі водопостачання за адресою: вул. К. Шульженко, 29,  15.08.2024 року з 08.00 до 15.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Підгірна, вул. Каманіна, вул. Першотравнева, вул. К. Шульженко, вул. Б.Хмельницького, вул. Л. Курбаса, вул. Тургенєва, вул. Дружби, вул. Мюдівська, вул. Шмідта, вул. Збройних сил України, вул. Веселкова, вул. Касіча, вул. Весела, вул. Деповська, вул. Ключова, вул. М. Вербицького, вул. Данилевського, вул. Г. Хоткевича, вул. Санжарівська, вул. Громова та інші прилеглі вулиці, провулки та в’їзди.       

08:04 15.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних