Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чи можна перенести право на отримання податкової знижки за наслідками звітного податкового року на наступні податкові роки?

Чи можна перенести право на отримання податкової знижки за наслідками звітного податкового року на наступні податкові роки?

Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, відповідно до п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати та/або у вигляді дивідендів, у випадках, визначених ПКУ.

11:24 10.07.2024

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на централізованій мережі водопостачання за адресою: вул. Б. Хмельницького, 15,  10.07.2024 року з 09.00 до 13.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Підгірна, вул. Каманіна, вул. Першотравнева, вул. К. Шульженко, вул. Б.Хмельницького, вул. Тургенєва, вул. Дружби, вул. Мюдівська, вул. Шмідта, вул. Збройних сил України, вул. Веселкова, вул. Касіча, вул. Весела, вул. Деповська, вул. Ключова, вул. М. Вербицького, вул. Данилевського, вул. Г. Хоткевича, вул. Санжарівська, вул. Громова та інші прилеглі вулиці, провулки та в’їзди.      Просимо вибачення за тимчасові незручності.

10:33 10.07.2024

Згадаємо полеглого Героя. Олександр Шамарін.

Згадаємо полеглого Героя. Олександр Шамарін.

Третій рік Україна мужньо тримається. Третій рік наші захисники й цивільні протистоять цій злочинній, абсурдній і божевільній агресії росії. Сотні знищених сіл, селищ та міст. І сьогодні ми платимо найвищу ціну за захист нашої незалежності та свободи проти загарбницької війни ціною життів військових. У засвіти пішли десятки наших земляків, вони віддали свої життя за волю України.

08:00 10.07.2024

Увага! Африканська чума свиней!

Увага! Африканська чума свиней!

Африканська чума свиней (АЧС) – це дуже небезпечне та невиліковне інфекційне захворювання, яке вражає свиней. Ось деякі ключові аспекти щодо небезпеки цієї хвороби для людини:

14:18 09.07.2024

Перелік витрат, за якими можна отримати податкову знижку

Перелік витрат, за якими можна отримати податкову знижку

Головне  управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до ст.166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), платники податку мають право на податкову знижку. Перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, визначений відповідно до п.166.3 ст.166 ПКУ, а саме:

13:14 09.07.2024

В Електронному кабінеті можна перевірити інформацію, яка міститься в щоденних Z-звітах, створених РРО

В Електронному кабінеті можна перевірити інформацію, яка міститься в щоденних Z-звітах, створених РРО

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що суб’єкт господарювання може перевірити інформацію, яка міститься в щоденних Z-звітах/фіскальних чеках, створених реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО) в приватній частині Електронного кабінету, розміщеного на вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua), в підрежимах «Зведені звіти» та «Чеки» режиму «Дані РРО».

13:10 09.07.2024

БЕЗБАР’ЄРНИЙ СЛОВНИК: БЕЗДОМНА ЛЮДИНА/ОСОБА

БЕЗБАР’ЄРНИЙ СЛОВНИК: БЕЗДОМНА ЛЮДИНА/ОСОБА

Російськомовна абревіатура «бомж» з роками набула негативного та образливого відтінку. Водночас і «безхатько»/«безхатченко» звучить так, ніби людина ніколи не жила у приміщенні, не мала роботи, сім’ї, ніби це той спосіб життя, який її влаштовує. В цих словах можна простежити своєрідну легковажність, що не стосується ситуації, коли людина опинилась без даху над головою через обставини, які від неї не залежали.

13:06 09.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних