Люботинська міська громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

  У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на централізованій мережі водопостачання по вул. Шкільній 19.06.2024 року з 08.30 до 16.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Червона, вул. Зелена, вул. Деповська, вул. Злагоди, вул. Ветеринарна, вул. Ушакова, вул. Слобожанська, вул. Шкільна, вул. Робоча, вул. Р. Тичинського, вул. Підгірна, вул. Каманіна, вул. Першотравнева, вул. К. Шульженко, вул. Б.Хмельницького, вул. Тургенєва, вул.Дружби, вул.Мюдівська, вул. Шмідта, вул. ЗСУ, вул. Веселкова, вул. Касіча, вул. Весела, вул. Деповська, вул. Ключова, вул. М.Вербицького, вул. Данилевського, вул. Г.Хоткевича, вул. Санжарівська, вул. Громова, вул. Слобожанська, вул. Західна, вул. 8 Березня, вул. Молокова, вул. Гагаріна, вул. Мар’янівська, вул. Шкільна, вул. Лікарняна, вул. Мельнична, вул. Слюсарна, вул. Ціолковського, вул. Будівельна та інші прилеглі вулиці, провулки та в'їзди.      Просимо вибачення за тимчасові незручності.

08:22 19.06.2024

Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу

Оголошення переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких залучено на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу

  Конкурсною комісією з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки землі було проведено конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної експертної оцінки земельної ділянки з метою продажу, а саме:  кадастровий номер 6311200000:27:032:0031 площею 0,0232 га категорії земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої: вул. Першотравнева, 32/36-1, м. Люботин, Харківський район,  Харківської обл.;  кадастровий номер 6311200000:26:017:0030 площею 0,0439 га категорії земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої: вул. Слобожанська, 127, м. Люботин, Харківський район,  Харківської обл.

08:17 19.06.2024

Шановні платники податків!

Шановні платники податків!

   Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що в умовах воєнного стану дуже зручно та безпечно здійснювати листування з податковими органами в електронному вигляді через Електронний кабінет. 

10:38 17.06.2024

Життя не перемогти, допоки живе любов і народжуються діти!

Життя не перемогти, допоки живе любов і народжуються діти!

Війна, яка триває вже третій рік, суттєво вплинула на життя українців в багатьох сферах. Але не зважаючи на всі складнощі, у найважчі часи люди прагнуть до любові та щастя. І свідченням того, що життя триває, є весілля під час війни, які стають символом надії та віри у мирне майбутнє України. І закохані створюють сім’ї, бо війна не є перепоною для закоханих, які вирішили одружитись і бути щасливими.

08:12 17.06.2024

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

  У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по вул. Водянська, 37, 16.06.2024 року з 09.30 до 17.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Підгірна, вул. Каманіна, вул. Першотравнева, вул. К. Шульженко, вул. Б.Хмельницького, вул. Тургєнєва, вул. Дружби, вул. Мюдівська, вул. Шмідта, вул. Московська, вул. Веселкова, вул. Касіча, вул. Весела, вул. Деповська, вул. Ключова, вул. М. Вербицького, вул. Данилевського, вул. Г. Хоткевича, вул. Санжарівська, вул. Громова та інші вулиці, провулки та в'їзди.

08:09 17.06.2024

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

Шановні абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

 У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на мережі централізованого водопостачання за адресою: вул. Гавенка, 4 17.06.2024 року з 08.30 до 18.00 години (орієнтовно) буде припинено подачу води за наступними адресами: вул. Свято-Миколаївська, вул. Гавенка, вул. Шевченка, вул. І. Багряного, вул. Фісака, вул. Мереф’янська, вул. Громадянська, пров. Оранжерейний, вул. Тарасівська, вул. Гризодубової, вул. Амосова, вул. Дмитрівська, вул. Світла, вул. Матросова, вул. Курортна, вул. Червона, вул. Деповська, вул. Травнева, вул. Слобожанська, вул. Ветеринарна, вул. Джерелянська, вул. Злагоди, вул. Зелена, вул. Гагаріна, вул. Р. Тичинського, вул. Некрасова   та інші прилеглі вулиці, провулки та в’їзди.

15:05 14.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних